Stiati ca tratamentul ridurilor cu BOTOX este cea mai frecventa procedura estetica la nivel mondial?

  • 0
botox_drbejinariu

Stiati ca tratamentul ridurilor cu BOTOX este cea mai frecventa procedura estetica la nivel mondial?

“Toata lumea o face!” spune actrita Robin Wright. “Poate nu ar trebui sa recunosc ca il folosesc, insa putin BOTOX de 2 ori pe an imi da un look fresh si tanar”. Hollywood-ul este plin de vedete care folosesc BOTOX. Doar nu credeai ca actrita ta preferata s-a trezit aratand asa?
Madonna, Nicole Kidman, Kim Kardashian, Jennifer Lopez, Cindy Crawford, Cameron Diaz sunt doar cateva dintre actritele care au recurs la tratamentul cu BOTOX.

botox_bejinariu

Stiati ca tratamentul ridurilor cu Botox este cea mai frecventa procedura estetica la nivel mondial? Aflati citind acest articol de ce tot mai multe persoane opteaza pentru aceasta modalitate de intinerire faciala.

Conform analizei statistice efectuate de Societatea Americana a Chirurgilor Plastici TRATAMENTUL RIDURILOR CU BOTOX este cea mai frecventa procedura estetica de intinerire faciala in ultimii 10 ani. Cel mai recent raport al societatii americane arata ca peste 6 milioane de americani au apelat la aceast procedura in anul 2015, analiza aferenta anului 2016 fiind inca in lucru.

 statistica botox

Observati analizand acest graphic trendul ascendant al numarului de personae care opteaza pentru utilizarea Botoxului pentru tratamentul ridurilor de expresie. Este usor de sesizat faptul ca in anul 2015 numarul persoanelor care au apelat la aceasta modalitate de intinerire faciala este aproape dublu fata de cel din urma cu 10 ani.
Va prezint in continuare cateva date informative cu privire la aceasta molecula chimica atat de indragita la nivel global.

Ce este Botoxul?
Botoxul este o molecula cu proprietati miorelaxante ce actioneaza la nivelul muschilor fetei producand relaxarea si destinderea acestora.

Cum actioneaza Botoxul?
Mecanismul de actiune al acestei molecule chimice este simplu si consta in blocarea transmiterii impulsului de contractie catre muschiul facial tratat. Drept urmare prin reducerea intensitatii contractiei musculare impiedicam formarea ridurilor inestetice de la nivelul pielii.

Care sunt zonele pe care le tratam cu Botox?
Utilizez Botoxul pentru tratamentul ridurilor de la nivelul regiunii dintre sprancene, care apar cu precadere cand ne incruntam sau ne miram, riduri de expresie longitudinale ce formeza aspectul caracteristic al numarului “11”.
Folosesc de asemenea botoxul pentru tratamentul ridurilor de la nivelul unghiului extern al ochiului, riduri cunoscute de publicul larg ca “laba gastei” din cauza formei lor sugestive.
Ridurile transversale de la nivelul fruntii sunt indepartate in timpul acestei proceduri estetice prin relaxarea muschiului frontal, care determina aparitia acestora.

tratament_botox

Cum se realizeaza tratamentul ridurilor cu Botox?
Procedura estetica de intinerire faciala cu Botox dureaza aproximativ 15 minute, este relativ simpla si nu implica riscuri. Desi interventia este nedureroasa utilizez crema cu anestezic pe care o aplic pe pielea pacientei cu 5 minute inaintea efectuarii tratamentului. Dupa instalarea efectului analgezic, introduc Botoxul la nivelul zonelor tinta prin intermediul unui ac foarte fin cu diametrul asemanator unui fir de par. Plasez o cantitate exacta de substanta la nivelul zonelor vizate astfel incat sa indepartam ridurile fara insa a da un aspect nenatural al fetei, acel aspect ”inghetat” care in opinia mea este mult mai neplacut decat prezenta ridurilor de expresie.

Ce riscuri implica tratamentul cu Botox?
Tratamentul ridurilor cu Botox este o procedura estetica sigura si cu riscuri minime. La nivel global zeci de milioane de persone beneficiaza de acest tip de tratament fiind pe deplin multumiti de rezultate, numai in Statele Unite ale Americii peste 6 milioane de persoane se bucura anual de rezultatele acestei metode de intinerire faciale.

Recomand cu incredere procedura de intinerire faciala prin tratamentul ridurilor cu Botox tuturor persoanelor care doresc sa recapete aspectul tanar al fetei in doar cateva minute, asigurandu-va ca dupa efectuarea acestei proceduri estetice, buletinul este singura modalitate prin care cineva poate aprecia varsta reala a dumneavoastra cu exactitate.

Descoperiti cum va puteti atinge idealul de frumusete, programandu-va la o consultatie la numarul de telefon: 0724572908.


Leave a Reply