Top 10 lucruri interesante pe care nu le stiai despre rinoplastie

  • 0

Top 10 lucruri interesante pe care nu le stiai despre rinoplastie

10. Rinoplastia nu doare! Interventia chirurgicala de remodelare a nasului se realizeaza cu anestezie generala, iar dupa operatie pacientii nu simt decat o mica jena la nivelul nasului, senzatie ce dispare la 2 zile dupa efectuarea rinocorectiei.Nas

9. Clasicul nas acvilin se corecteaza in timpul rinoplastiei printr-o simpla manevra chirurgicala ce nu dureaza mai mult de 15 secunde, restul timpului alocandu-se armonizarii si remodelarii in ansamblu a nasului.

8. Durata operatiei este de aproximativ 90 de minute si perioada de recuperare postoperatorie este de aproximativ 10 zile, atela nazala indepartandu-se dupa 5 – 7 zile.

7. Exista diferente de tehnica intre realizarea rinoplastiei la barbat si la femeie impuse de necesitatea obtinerii unor unghiuri mai ample la sexul frumos, ce asigura aspectul feminin al nasului.chirurgie-estetica-rinoplastie-caz6. Sezonul racoros este ales de majoritatea pacientilor pentru efectuarea operatiei, “pregatindu-se” astfel pentru vara.

5. Rinoplastia nu este o interventie chirurgicala scumpa asa cum cred majoritatea pacientilor, in timpul promotiilor pretul scazand pana la 1200 EURO.nasuc

4. Simularile computerizate ale aspectului postoperator sunt doar orientative, aspectul postprocedural  tinand de o multitudine de factori ce au legatura cu structura osoasa si tegumentara a pacientilor.

3. Schimbarea tonalitatii vocii dupa rinoplastie este doar un mit, daca remodelarea nasului este efectuata corect acest lucru nu se intampla.

2. La nivelul global numarul operatiilor de remodelare a regiunii nazale este in trend ascendent.

1. Adesea rinoplastia nu se realizeaza doar din considerente estetice, redobandirea functionalitatii nasului fiind de asemenea un obiectiv important.

Descoperiti cum va puteti atinge idealul de frumusete programandu-va la o consultatie de chirurgie estetica  la Dr. Bejinariu apeland  numarul de telefon: 0724572908.


Leave a Reply