Micsorarea sanilor

Operatie de micsorare a sanilor

V-ati saturat de durerile de spate cauzate de sanii voluminosi? Aspectul inestetic al acestora va face sa va simtiti incomfortabil si sa va pierdeti increderea de sine?
Interventia chirurgicala de MICSORARE A SANILOR este solutia pentru problema dumneavoastra.

Aspectul neplacut al sanilor mult prea voluminosi este doar unul dintre motivele pentru care pacientele apeleaza la operatia de reducere a sanilor. Durerile de spate, deplasarea cu greutate si dermatitele extinse aparute in pliul submamar (de sub sani) sunt de asemenea motive care sustin practicarea reductiei mamare.

Mamoplastia de reductie (sau operatia de micsorare de sani) se realizeaza cu anestezie generala, durata totala a interventiei chirurgicale fiind de aproximativ 2 ore. Exista o multitudine de tehnici de realizare a reductiei mamare, fiecare cu avantajele si dezavantajele lor. In cursul consultatiei, se stabileste metoa potrivita fiecarei paciente. Dupa efectuarea operatiei, veti ramane in clinica timp de 24 de ore, perioada necesara supravegherii si monitorizarii postoperatorii. Dr. Catalin Bejinariu utilizeaza tehnici de reducere mamara personalizate, astfel incat sa ascundem cat mai bine cicatricile postoperatorii in pliurile naturale ale pielii. In acest fel, cicatricea devine invizibila, fiind plasata in santul submamar. Cicatricile aflate in zone expuse sunt de asemenea de foarte mici dimensiuni, realizandu-se suturi intradermice intarite in profunzime prin suturi cu fire care se resorb progresiv odata cu trecerea timpului.

Chirurgie estetica pentru reductie mamara

Un alt aspect deosebit de important este cel al alaptarii. Recomandam efectuarea mamoplastiei de reductie pacientelor care au copii si dupa perioada alaptarii, deoarece este posibil sa nu mai apara lactatia sau pot fi intampinate dificultati in alaptare dupa realizarea acestei interventii chirurgicale.

Puteti aprecia rezultatul operatiei de micsorare a sanilor inca de la iesirea din sala de operatii, insa aspectul estetic final este cu adevarat impresionant dupa 3 luni de la interventia chirurgicala. Inca de a doua zi dupa efectuarea mamoplastiei de reductie veti simti o senzatie de relaxare si veti putea sa va deplasati cu mai multa usurinta, fara aparitia neplacutelor dureri de spate. Interventia de micsorare a sanilor poate fi privita ca o investitie in sanatate pe termen lung, dupa efectuarea acesteia reducandu-se mult riscul de hernie lombara, precum si de accentuare a cifozei (cocoasei).

Aspectul estetic mult imbunatatit al sanilor, precum si beneficiile functionale date de recastigarea mobilitatii fac din mamoplastia de reductie o adevarata operatie “salvatoare”, asa cum o descriu pacientele mele.