Remodelarea sanului prin lipofilling

Remodelarea sanului prin lipofilling

Sunteti in cautarea unei solutii naturale de marire a sanilor si nu doriti sa utilizati clasicele implanturi siliconice?

Interventia chirurgicala de marire a sanilor prin lipofilling este solutia pentru problema dumneavoastra!

Lipofilling-ul sanilor presupune injectarea de grasime in scopul obtinerii volumului si formei dorite de dumneavoastra.  Exista multiple avantaje ale augmentarii mamare prin lipofilling, insa cel mai important este ca in nicun moment al interventiei chirurgicale nu utilizam material straine corpului dumneavoastra. Procedura de lipofilling presupune mutarea grasimii de la nivel abdominal la nivelul sanilor, prin urmare nu sunteti expusa riscului de aparitie a reactiei adverse de respingere a corpului strain.

Operatia de marire a sanilor prin lipofilling se realizeaza cu anestezie generala si dureaza aproximativ 90 de minute. Protocolul terapeutic presupune efectuarea a trei pasi principali: recoltarea grasimii de la nivel abdominal sau de la nivelul coapselor, prelucrarea acesteia si ulterior injectarea tesutului gras recoltat in zonele selectate de la nivelul sanilor. Dupa efectuarea interventiei chirurgicale de lipofilling, veti ramane internata in clinica timp de 24 de ore pentru monitorizare. Rezultatul maririi sanilor prin lipofilling este evident inca de la iesirea din sala de operatii, insa aspectul final poate fi apreciat incepand cu 3 luni dupa efectuarea interventiei chirurgicale. In urma remodelarii sanilor prin injectare de grasime nu raman cicatrici vizibile, deoarece atat recoltarea, cat si injectarea grasimii se realizeaza prin intermediul unor canule de dimensiuni foarte mici.

Operatia de lipofilling pentru remodelarea sanului

Este important de stiut ca interventia chirurgicala de marire a sanilor prin lipofilling reprezinta un transplant si ca orice operatie de acest tip are si o anumita rata de resorbtie a grefei (grasimii). Rata de resorbtie este influentata de particularitatile individuale ale organismului, precum si de calitatea recoltarii, prelucrarii si injectarii grasimii.  Experienta, pregatirea riguroasa si respectarea protocoalelor de recoltare m-au ajutat sa reduc cu mult rata de resorbtie naturala (fireasca) a grasimii injectate.

Efectul estetic al operatiei de marire a sanilor prin injectare de grasime se mentine toata viata fara a exista reactii adverse de corp strain sau alt tip de complicatii pe termen lung.

Recomand cu incredere marirea sanilor prin lipofilling acelor paciente care doresc modificari de volum, forma si contur, fara insa a utiliza implanturi siliconice, precum si celor care doresc sa aduca un plus de volum sau contur in anumite zone, chiar daca au apelat initial la o interventie chirurgicala de marire a sanilor prin utilizarea implantelor.