Remodelarea areola mamara

Remodelarea areolei mamare

Va simtiti jenata de diferenta de forma dintre areolele dumneavoastra? Vi se pare ca areolele sunt prea mari si nu se potrivesc formei sanului dumneavoastra?

Forma complexului areolo-mamelonar este deosebit de importanta pentru obtinerea unui aspect placut al sanilor. Chiar si cele mai mici diferente de forma, contur sau dimensiune fiind foarte usor de observat.

Interventia chirurgicala de remodelare a areolelor este relativ simpla si presupune excizia tesutului excedentar pentru obtinerea simetriei.  Operatia se realizeaza cu anestezie generala, durata totala fiind de aproximativ 45 de minute. Dupa efectuarea interventiei pacienta ramane in clinica pentru monitorizare stricta postoperatorie, ulterior revenind la control conform indicatiilor. Cicatricea restanta in urma operatiei de remodelare a areolelor este foarte subtire si nu este vizibila, deoarece o plasez exact la limita dintre areola hiperpigmentara si pielea normal colorata, astfel incat prezenta acesteia nu poate fi perceputa nici de cei mai avizati privitori. In functie de tehnica aleasa utilizez fire care se resorb singure, fire monofilament care raman toata viata, asigurand astfel mentinerea rezultatului postoperator, precum si fire care se indeparteaza la 14 zile de la data operatiei. Doresc sa subliniez ca protocolul operator si conduita ulterioara sunt particularizate in functie de gravitatea asimetriei si de particularitatile locale ale pacientei.

Alaptarea nu este influentata de remodelarea areolei. Utilizez tehnici de simetrizare a areolelor prin care nu sectionez canalele galactofore (prin care trece laptele), realizand o remodelare circumferentiala. Dupa efectuarea procedurii pacienta isi va mentine functionalitatea canalelor prin care se elibereaza laptele in procent de 100%.

Rezultatul postoperator poate fi apreciat inca de la iesirea din sala de operatii, insa rezultatul final se obtine la aproximativ 3 luni, timp necesar remodelarii in ansamblu a intregii regiuni mamare.

Corectia asimetriei areolare este o interventie chirurgicala relativ simpla, cu riscuri minime si rezultate cu adevarat importante.

Descoperiti cum va puteti atinge idealul de frumusete programandu-va la o consultatie la numarul de telefon: 0724572908.