Ridicarea sanilor prin mastopexie

Ridicarea sanilor prin mastopexie

Sanii dumneavoastra nu mai arata ca odinioara? Aspectul acestora este tot mai neplacut si simtiti ca va pierdeti din feminitate?

Efortul prelungit, alaptarea, oboseala accentuata, fluctuatiile de greutate, factorii genetici, precum si efectuarea activitatilor sportive recreationale fara utilizarea unei bustiere sunt toate cauze  care  determina pierderea elasticitatii pielii si a glandelor mamare si aparitia aspectului neplacut de “sani lasati”.

Exista multiple tehnici de realizare a interventiei chirurgicale de ridicare a sanilor (mastopexie), alegerea acestora depinzand de severitatea cazului, precum si de asteptarile pacientei cu privire la rezultatul postoperator.

Va ofer in continuare cateva detalii care sa va ajute sa apreciati severitatea ptozei sanilor dumneavoastra urmand ca in cadrul consultului sa stabilim impreuna procedeul chirurgical care vi se potriveste.

Clasificarea sanilor “lasati” cuprinde trei stadii:

• Stadiul I – areola este situata la nivelul santului inframamar situat intre san si torace;
• Stadiul II – areola este situata sub nivelul santului inframamar;
• Stadiul III – areola este situata la nivelul polului inferior al sanului.

Pornind de la aceste criterii obiective de apreciere a severitatii ptozei, putem sa ne orientam spre o interventie chirurgicala limitata sau spre o interventie chirurgicala laborioasa, in care pe langa compensarea gradului de ptoza ne propunem si reducerea dimensiunilor sanilor daca situatia dumneavoastra o impune.

Mastopexie pentru ridicarea sanilor

In functie de tipul de interventie pe care urmeaza sa il practicam durata acesteia variaza intre 90 si 120 de minute, timp in care starea dumneavoastra este monitorizata strict cu aparatura de ultima generatie si personal calificat si supraspecializat in asigurarea anesteziei in chirurgia estetica. Una dintre cele mai frecvent utilizate tehnici presupune indepartarea pielii in exces de la nivelul polului inferior al sanului, urmata de remodelarea areolei pentru asigurarea simetriei si ridicare sanului prin realizarea unei suturi intradermice de forma literei T cu aspect inversat, astfel incat cea mai mare parte a cicatricii postoperatorii este ascunsa in santul submamar. Dupa terminarea interventiei chirurgicale veti ramane internata in clinica pentru 24 de ore, timp necesar monitorizarii postoperatorii, ulterior urmand sa va prezentati regulat la control conform indicatiilor.

Rezultatele operatiei de ridicare a sanilor sunt evidente inca de la terminarea interventiei chirurgicale, insa veti beneficia din plin de acestea dupa aproximativ 3 luni de la efectuarea procedurii, interval necesar vindecarii totale a cicatricelor si obtinerii unui spect natural al sanilor.

Complicatiile mastopexiei sunt rare, fiind considerate exceptii. Motivele din care apara aceste complicatii sunt nerespectarea indicatiilor postoperatorii. Pentru reducerea riscului de formare a hematoamelor realizez hemostaza cu un aparat de ultima generatie din gama Hyfrecator. Dimensiunile cicatricii postoperatorii sunt minime datorita firelor de sutura de calitate,  rezistentei crescute a acestora, precum si tehnicii de sutura intradermica.

Recomand cu incredere practicarea interventiei chirurgicale de ridicare a sanilor in cazul pacientelor care indeplinesc criteriile anterior prezentate si insist asupra faptului ca sanii “lasati” nu pot fi corectati doar prin simpla operatie de marire de sani, mastopexia fiind absolut necesara pentru obtinerea unui rezultat vizibil si de durata.

Descoperiti cum va puteti atinge idealul de frumusete, programandu-va la o consultatie la numarul de telefon: 0724572908.


COLECTIE DE CAZURI GIGANTOMASTIE – RIDICAREA SANILOR GIGANTI: