Despre Dr. Bejinariu

Chirurgia plastica este, fara doar si poate, una dintre cele mai complexe specilitati chirurgicale, ingloband sub cupola unei denumiri relativ abstracte o multitudine de interventii ce tin de chirurgia estetica, chirurgia mainii, chirurgia reconstructiva a diferitelor structuri anatomice, precum si transplantul de tesuturi.

Chirurgia estetica reprezinta latura de finete a chirurgiei plastice, profesionalismul desavarsit si atentia acordata detaliilor stand la baza obtinerii unor rezultate cu adevarat impresionante.

Formarea profesionala a unui chirurg estetician presupune in primul rand pasiune. Dedicatia, altruismul, sacrificiul si dorinta de autodepasire contribuind in egala masura la conturarea profilului profesional al acestuia.

Dr. Catalin Bejinariu isi propune sa ajute la obtinerea idealului de frumusete al pacientelor, oferind certitudinea profesionalismului, precum si a capacitatii de relationare, atat de importanta in colaborarea dintre medic si pacient.

“Pasiune pentru chirurgie si frumos” este motto-ul care descrie cel mai bine activitatea Dr. Bejinariu.

Dr. Bejinariu este membru in multiple societati nationale si internationale de profil:

• Societatea Internationala de de Chirurgie Plastica, Regenerativa si Estetica (ISPRES);
• Societatea Romana de Chirurgie Estetica (SRCE);
• Societatea Internationala de Chirurgie Plastica, Reconstructiva si Estetica (IPRAS);
• Societatea Europeana de Chirurgie Plastica, Reconstructiva si Estetica (ESPRAS);
• Societatea Romana de Microchirurgie;
• Societatea Balcanica de Chirurgie Estetica, Plastica si Reconstructiva;
• Societatea Mondiala a Medicinei AntiAging (WOSAAM);
• Asociatia Chirurgilor Plastici din Romania (ACPR);
• Asociatia Europeana de Arsuri (European Burn Association);
• Societatea Romana de Chirurgie a Mainii.

Dorinta de perfectionare l-a indreptat catre continuarea studiilor postuniversitare, avand in acest sens o activitate intensa de cercetare in cadrul Scolii Doctorale a Universității de Medicina si Farmacie “Carol Davila”, tema “Reconstructia de san postmastectomie prin asocierea tehnicilor de plastie cu lambouri miocutante, protezare mamara si lipofilling” constituind punctul central al studiilor.

Prin participare la numeroase cursuri si workshop-uri de pregatire nationale si internationale, Dr. Bejinariu isi propune sa fie la curent cu ultimele noutati din domeniul chirurgiei estetice, reusind totodata sa isi faca timp si pentru aprofundarea tehnicilor de sutura microchirurgicala.

Mai multe detalii despre Dr. Catalin Bejinariu si specializarile sale in chirurgia estetica puteti gasi in paginile fisei sale profesionale: