Lifting facial

Lifting facial

Aspectul fetei dumneavoastra nu mai reflecta frumusetea din tinerete? Cremele si  procedurile estetice nechirurgicale nu mai dau rezultate?

Ne-ar placea sa va spunem ca exista un elixir al tineretii vesnice la care puteti apela in aceasta situatie, insa solutia reala pentru intinerirea fetei este liftingul facial chirurgical.

Expunerea excesiva la soare, hidratarea deficitara, fondul genetic, precum si alimentatia nesanatoasa sunt toate motive ale degradarii premature a pielii. Aspectul “cazut” al fetei caracteristic imbatranirii apare prin alterarea retelei de colagen de la nivelul pielii, precum si slabirea in ansamblu a musculaturii faciale. Aceste modificari au din pacate un caracter ireversibil, prin urmare singura solutie de intinerire a fetei o reprezinta o remodelare in ansamblu a intregii regiuni faciale.

Liftingul facial se realizeaza cu anestezie generala, interventia chirurgicala durand aproximativ 90 de minute. Fara a insista prea mult asupra pasilor operatiei, dorim sa va spunem ca interventia presupune indepartarea excesului tegumentar prin incizii realizate la nivelul regiunii preauriculare, cicatricile fiind “ascunse” in zona paroasa a capului. Pacienta este externata la 24 de ore dupa efectuarea operatiei, urmand sa se prezinte regulat la control conform indicatiilor. Dupa efectuarea liftingului facial, efectele sunt imediate, aspectul fetei fiind cu cel putin 10 ani mai tanar.

Complicatiile liftingului facial sunt cele clasice descrise in cadrul oricarei interventii chirugicale: hematomul, infectia si dehiscenta. Respectarea protocoalelor de asepsie si antisepsie reduce semnificativ riscul de aparitia a acestor complicatii.

Armonia faciala este considerata a fi unul dintre pilonii de baza ai frumusetii, asa cum este aceasta perceputa de majoritatea pacientelor clinicii de chirurgie estetica Dr. Bejinariu. Prin urmare, recomandam o documentare riguroasa cu privire la efectuarea procedurii de intinerire faciala. Consideram si recomandam ca in momentul  alegerii chirurgului estetician trebuie tinut cont de aspecte precum: apartenenta acestuia la societatile nationale de profil (garant al calitatii actului medical), experienta practica in domeniul chirurgiei si medicinii estetice, nota personala care sa permita o buna colaborare medic – pacient si, nu in ultimul rand, ambientul necesar efectuarii procedurii. Dr. Bejinariu isi doreste ca prin aceste randuri sa atraga atentia acelor paciente care se afla in fata unei decizii importante pentru imaginea lor si care pot fi tentate de mirajul formei fara fond, riscand sa fie tratate chiar de persoane fara certificat de libera practica, ascunse in spatele unei imaginii supradimensionate.

Descoperiti cum va puteti atinge idealul de frumusete, programandu-va la o consultatie la numarul de telefon: 0724572908.