Tratament cearcane

Tratamentul cearcanelor

Orele suplimentare de munca au inceput sa va afecteze infatisarea si sunteti tot mai nemultumita de accentuarea cearcanelor? Machiajul nu face fata si este doar o solutie temporara.  Vreti o solutie permanenta pentru rezolvare acestei probleme?

Tratamentul cearcanelor se adreseaza acelor paciente care au cearcane accentuate de oboseala, de lipsa somnului sau de procesul de imbatrinire. Cearcanele pot fi si mostenite sau pot sa apara la finalul unui program drastic de slabire.

Exista doua solutii principale pentru problema dumneavoastra in functie de severitatea cearcanelor:

• In formele usoare in care se constata o usoara “cadere” si “umflare” a pleoapei inferioare, recomand efectuarea tratamentului nechirurgical constand in  intinerirea regiunii prin utilizarea acidului hialuronic. Procedura este nedureroasa si se realizeaza cu anestezie locala in cabinetul de mici interventii, durand aproximativ 30 de minute. Dupa finalizarea injectarii acidului hialuronic pacienta paraseste clinica putandu-si continua activitatile cotidiene;

• Formele severe caracterizate de accentuarea marcata a santurilor nazogeniene (pliurile dintre nas, ochi si obraz), precum si diferenta marcata de nivel intre regiunea nazala si pleoapa inferioara, impun realizarea tratamentului chirurgical prin tehnica de blefaroplastie inferioara pentru remodelarea regiunii. Interventia chirurgicala de blefaroplastie inferioara se realizeaza cu anestezie locala, durata acesteia fiind de aproximativ 45 de minute.  Operatia presupune excizia tegumentului excedentar si realizarea unei suturi intradermice, firele de sutura urmand a fi indepartate la 5 zile dupa efectuarea interventiei chirurgicale.

In urma consultului vom stabili impreuna care metoda este adecvata cazului dumneavoastra, precum si daca este necesar sa adaptam si alte procedee de intinerire pentru indepartarea cearcanelor.

Armonia faciala este considerata a fi unul dintre pilonii de baza ai frumusetii asa cum este aceasta perceputa de majoritatea pacientelor mele, prin urmare recomand cu fiecare ocazie o documentare riguroasa cu privire la efectuarea acestei proceduri estetice. Consider si recomand ca in momentul alegerii chirurgului estetician sa se tina cont de apecte precum: apartenenta acestuia la societatile nationale de profil (garant al calitatii actului medical), experienta practica in domeniul chirurgiei si medicinii estetice, nota personala care sa permita o buna colaborare medic – pacient si nu in ultimul rand ambientul necesar efectuarii procedurii. Imi doresc ca prin aceste randuri sa atrag atentia acelor paciente care se afla in fata unei decizii importante pentru imaginea lor si care pot fi tentate de mirajul formei fara fond, riscand sa fie tratate chiar de persoane fara certificat de libera practica, ascunse in spatele unei imaginii supradimensionate.

Descoperiti cum va puteti atinge idealul de frumusete, programandu-va la o consultatie la numarul de telefon: 0724572908.