Brahioplastie (lifting al bratelor)

Brahioplastia, chirurgia bratelor

V-ati saturat sa purtati maneci lungi vara si in tot timpul anului? Ati slabit mult in ultimul timp si excesul de piele de la nivelul bratelor va deranjeaza?

Pliurile tegumentare ramase in urma slabirii accentuate sau aparute ca o consecinta a scaderii elasticitatii pielii determinata de trecerea timpului sunt extrem de neplacute din punct de vedere estetic si adesea creaza disconfort in timpul imbracarii si purtarii tinutelor cu maneci scurte.

Brahioplastia reprezinta solutia pentru tratarea acestor probleme. Interventia chirurgicala presupune excizia tesutului cutanat in exces, urmata de sutura estetica a pielii. Procedura se realizeaza cu anestezie generala, durata medie a interventiei chirurgicale fiind de aproximativ 60 de minute. Dupa efectuarea operatiei pacienta ramane in clinica timp de 24 de ore pentru monitorizare atenta postoperatorie. Firele de sutura se indeparteaza la 14 zile postoperator, procedura este nedureroasa si nu necesita anestezie.

Pacienta isi poate relua activitatea profesionala la 3 zile de la efectuarea interventiei chirurgicale de brahioplastie evitand totusi efortul intens si expunerea la temperaturi extreme.

Cicatricea ramasa in urma interventiei chirurgicale de brahioplastie este situata pe fata interna a bratului (dinspre corp) fiind liniara si foarte subtire. In cazurile in care pliurile tegumentare sunt foarte mari se impune prelungirea suturii la nivelul regiunii axilare. Folosind tehnica intradermica de sutura reducem mult dimensiunile cicatricei postoperatorii.

Rezultatul postoperator este evident inca din prima zi postoperator, va veti simti mai usoara, mai mobila si cu mult mai increzatoare in ceea ce priveste aspectul estetic.

Activitatile sportive pot fi reluate la aproximativ 30 de zile de la operatie, evitand totusi efortul fizic intens in primele 3 luni.

Descoperiti cum va puteti atinge idealul de frumusete programandu-va la o consultatie la numarul de telefon: 0724572908.