Marirea feselor cu implanturi siliconice

Marirea feselor cu implant

Idealurile de frumusete se schimba de la an la an, insa dintotdeauna fesele bine conturate si voluminoase au fost LA MODA. Un posterior de negresa sau ca al lui Kim Kardashian sau Jennifer Lopez a fost intodeauna elementul-cheie in conturarea imaginii feminitatii si a sex appeal-ului.

Interventia chirurgicala de marire a feselor cu implanturi siliconice este asemanatoare cu cea de augmentare mamara, operatia constand practic in remodelarea regiunii vizate prin efectul de masa produs de implant.

Augmentarea feselor prin introducerea implanturilor siliconice se realizeaza cu anestezie generala, durata operatiei fiind de aproximativ 90 de minute. Intreaga procedura este alcatuita din trei etape majore: incizia si disectia buzunarului implantului, introducerea acestuia si in final inchiderea planurilor prin sutura de rezistenta. Dupa efectarea interventiei chirurgicale pacienta ramane in clinica 24 de ore, timp necesar monitorizarii postoperatorii.

Mitul “migrarii implanturilor” care sustine ca din cauza localizarii acestora la nivelul unei zone de sprijin acestea pot migra nu este sustinut de realitatile statistice din domeniu. Implantul siliconic, desi este un corp strain, este inglobat de organism si fixat in pozitie prin procese fiziologice complexe, prin urmare frica generata de o eventuala deplasare a acestuia nu este justificata. Migrarea implantului este posibila doar in primele 2 saptamani postoperator prin nerespectarea recomandarilor medicului cu privire la efectuarea efortului fizic si expunerea la traumatisme (cadere pe zona operata).

Cicatricea postoperatorie nu este vizibila fiind ascunsa in pliurile naturale ale pielii. Rezultatele operatiei sunt vizibile inca de la iesirea din sala de operatii, efectul de volumizare fiind remarcat imediat, insa rezultatul final se poate aprecia la aproximativ 3 luni dupa efectuarea interventiei chirurgicale.

 “Femeia – CLEPSIDRA” este femeia anului 2017. Talia de viespe si posteriorul voluminos si bine conturat intruchipeaza noua tendinta in materie de frumusete feminina. Obtinerea corpului perfect nu mai este un ideal de neatins, acum putem folosind cele mai moderne tehnici chirurgicale sa indeplinim chiar si cele mai severe cerinte in materie de forma, volum si de ce nu naturalete.

Descoperiti cum va puteti atinge idealul de frumusete programandu-va la o consultatie la numarul de telefon: 0724572908.