Indepartare tatuaj

Aveti un tatuaj care va aminteste de efervescenta adolescentei si doriti sa il indepartati? Vi se pare nepotrivit si considerati ca va afecteaza imaginea?

Indepartarea chirurgicala a tatuajului este o operatie simpla, fara riscuri si cu rezultate estetice extraordinare.

In functie de localizarea tatuajului, alegem incizia optima, astfel incat sa reusim sa il indepartam, plasand totodata cicatricea postoperatorie intr-un pliu natural al pielii.

Operatia se realizeaza cu anestezie locala sau generala in functie de dorinta pacientului si dimensiunile tatuajului, durata totala fiind de 45 de minute. In acest timp indepartam pielea tatuata si remodelam regiunea, astfel incat sa ascundem pe cat posibil cicatricea restanta. Utilizez de fiecare data tehnica de sutura intradermica, putand astfel sa reduc la maximum dimensiunile cicatricei postoperatorii. Firele de sutura se indeparteaza la 14 zile postoperator.

Activitatea profesionala poate fi reluata inca din a doua zi dupa efectuarea interventiei chirurgicale, insa recomand de fiecare data sa crestem progresiv intensitatea efortului fizic.

Rezultatul este vizibil inca de la iesirea din sala de operatii, insa rezultatul final poate fi apreciat abia la 14 zile postoperator, dupa indepartarea firelor de sutura.

Descoperiti cum va puteti atinge idealul de frumusete programandu-va la o consultatie la numarul de telefon: 0724572908.