Lifting de coapse

Lifting de coapseac

Ati slabit mult in ultima perioada si vi se pare ca pielea de la nivelul coapselor nu are aspectul dorit? Pielea in exces de la nivelul fetei interne a coapselor va deranjeaza cand va imbracati si cand va deplasati?

Liftingul de coapse este procedura de electie in cazul pacientelor cu pliuri tegumentare voluminoase localizate la nivelul fetei interne a coapselor. Aceasta interventie chirurgicala este recomandata pacientelor care au slabit mult intr-o perioada rapida de timp, precum si acelora care din considerente genetice au aceste falduri tegumentare inestetice la nivelul copselor.

Liftingul de coapse se realizeaza cu anestezie generala si dureaza aproximativ 90 de minute, timp in care pielea in exces este indepartata si coapsa remodelata. In urma interventiei chirurgicale ramane o cicatrice liniara la nivelul fetei interne a coapsei, insa dimensiunile acesteia sunt foarte reduse deoarece folosesc tehnica de sutura intradermica. Dupa efectuarea liftingului de coapse pacienta ramane in clinica timp de 24 de ore pentru monitorizare atenta postoperatorie, urmand ca ulterior sa se prezinte regulat la control conform indicatiilor postoperatorii. Indepartarea firelor de sutura se realizeaza in cursul controlului postoperator efectuat la 14 zile de la operatie si este total nedureroasa, motiv din care nu impune efectuarea anesteziei.

Activitatea profesionala poate fi reluata la aproximativ 7 zile dupa efectuarea liftingului de coapse, timp in care le recomand pacientelor mele sa nu evite efectuarea efortului fizic recreational. Activitatea fizica intensa de tip fitness poate fi reluata la aproximativ 30 de zile de la operatie, cresterea progresiva a dificultatii exercitiilor fiind salutara.

Cicatricea postoperatorie este foarte subtire si este situata la nivelul fetei interne a coapsei, avand aspect liniar si lungimea influentata de marimea pliurilor tegumentare. Cicatricile dupa liftingul coapselor sunt greu vizibile, chiar si in cea mai lejera tinuta.

Rezultatul operatiei de intinerire a coapselor prin lifting este evident inca de la iesirea din sala de operatii, insa pacienta se poate bucura pe deplin de rezultate la 14 zile cand sunt indepartate si firele de sutura.

Descoperiti cum va puteti atinge idealul de frumusete programandu-va la o consultatie la numarul de telefon: 0724572908.