Lipoaspiratie

Lipoaspiratie

Abdomen plat fara nicio taietura? Este posibil prin interventia chirurgicala de lipoaspiratie!

Prin lipoaspiratie putem indeparta surplusul de grasime de la nivelul urmatoarelor regiuni: abdomen, barbie (clasica “gusa”), coapse, brate si gambe. Procedura consta in indepartarea excesului de grasime prin utilizarea unei canule de foarte mici dimensiuni care nu lasa semne.

Liposuctia este metoda ideala de tratament pentru uniformizarea regiunilor anatomice care prin exces adipos si-au pierdut din frumusete si naturalete. In timpul procedurii de lipoaspiratie insist asupra deformarilor si micilor neregularitati date de dispunerea anormala a tesutului adipos, dand un aspect uniform si echilibrat pielii.

Lipoaspiratie la clinica Dr. Bejinariu

Lipoaspiratia se realizeaza cu anestezie locala cand dorim sa tratam o singura zona, sau generala atunci cand avem de indepartat grasime din mai multe regiuni. Interventia chirurgicala dureaza aproximativ 60 de minute, timp in care se indeparteaza grasimea de la nivelul a trei regiuni anatomice, daca sunt vizate mai mult de 3 zone durata procedurii creste cu cate 20 de minute pentru fiecare regiune. Dupa finalizarea operatiei pacienta ramane in clinica 24 de ore in cazul interventiilor realizate cu anestezie generala si 2 ore in cazul procedurilor la care s-a optat pentru sedare usoara si anestezie locala.

Postoperator pacienta va purta pansamente compresive care grabesc vindecarea si elimina riscul de formare a hematoamelor postoperatorii. Pentru disparitia rapida a vanatailor (echimozelor) care apar inevitabil in urma efectuarii lipoaspiratiei utilizez o gama de creme ce reduce la jumatate timpul de vindecare.

Cicatricile postoperatorii sunt invizibile, deoarece folosesc canule de dimensiuni foarte mici pentru indepartarea grasimii. Reduc suplimentar riscul de aparitie a cicatricilor prin abordarea mai multor regiuni anatomice prin zone unice de acces.

Dupa efectuarea interventiei chirurgicale de liposculptura recomand efectuarea a 4 sedinte de masaj viguros al zonelor remodelate, pentru uniformizare suplimentara si de durata. Masajul viguros imbunatateste drenajul limfatic, contribuind astfel suplimentar la obtinerea unui rezultat foarte bun.

Recomand cu incredere lipoaspiratia tuturor personelor care doresc o reducere rapida si semnificativa a  depozitelor de grasime, efectele acestei interventii fiind remarcate inca de la iesirea din sala de operatii.

Descoperiti cum va puteti atinge idealul de frumusete, programandu-va la o consultatie la numarul de telefon: 0724572908.