Marirea feselor prin lipofilling

Marirea feselor prin lipofilling

Va doriti fese braziliene fara sa recurgeti la implanturile siliconice? Doriti o marire si in acelasi timp o remodelare a acestora?

Remodelarea feselor prin lipofilling este una dintre cele mai sanatoase metode chirurgicale prin care fesele dumneavoastra pot ajunge la volumul si forma dorita. Fie ca este vorba de conformatia neplacuta a acestora, de o slabire masiva recenta sau pur si simplu de incadrarea in trendul estetic actual, prin operatia de remodelare a feselor prin injectare de grasime proprie  puteti atinge idealul de frumusete exact asa cum il percepeti dumneavoastra.

Injectarea de grasime proprie este o metoda sanatoasa si sigura de remodelare a regiunii fesiere, rezultatele interventiei chirurgicale mentinandu-se foarte mult timp.

Operatie presupune recoltarea grasimii de la nivelul zonelor in care aceasta se afla in exces (regiune abdominala si coapse), prelucrarea acesteia cu scopul de a selecta grasimea de calitate si injectarea acesteia la nivelul zonelor problema identificate in cursul consultului.

Tehnica MULTIPLAN de injectare a grasimii recoltate permite marirea feselor practic fara limite, prin intermediul acestei tehnici, introducem tesutul adipos la niveluri diferite asigurand astfel uniformitatea injectarii, precum si viabilitatea grasimii introduse. Tehnica folosita de mine reduce semnificativ rata de resorbtie a tesutului adipos introdus precum si rata de formare a uleioamelor (depozite sferice de grasime).

Marirea feselor prin lipofilling

Operatia de marire a feselor prin lipofilling se realizeaza cu anestezie generala, durata totala fiind de 60 de minute. Dupa finalizearea procedurii pacienta ramane in clinica timp de 24 de ore, timp necesar monitorizarii postoperatorii. Perioada de recuperare este redusa, insa activitatile sportive nu pot fi reluate pana la 21 de zile dupa efectuarea procedurii.

Rezultatele interventiei chirurgicale de remodelare a feselor sunt imediate, fiind vizibile inca de la iesirea din sala de operatii, iar rezultatul final poate fi apreciat la aproximativ 3 luni de la operatie. Cicatricile postoperatorii sunt invizibile deoarece folosesc canule de foarte mici dimensiuni atat in momentul recoltarii, cat si in cel al injectarii.

Recomand cu incredere operatia de marire a feselor prin lipofilling tuturor acelor paciente care isi doresc o remodelare naturala a regiunii fesiere, cu rezultate de lunga durata. In plus, lipoaspiratia necesara recoltarii grasimii este un bonus binemeritat pentru toate pacientele care recurg la aceasta procedura chirurgicala “NATURALA”.

Descoperiti cum va puteti atinge idealul de frumusete, programandu-va la o consultatie la numarul de telefon: 0724572908.