testpage

Multumesc doctorului Catalin Bejinariu pentru profesionalismul sau. In timpul operatiei m-am simtit in siguranta, a fost comunicativ, explicandu-mi pe indelete fiecare pas. Apreciez atentia sa la detalii si grija de a nu lasa urme in zonele incizate. Nu mi-am imaginat ca o operatie se poate petrece fara sa resimt stres, insa medicul Bejinariu a facut asta posibil. Il recomand cu incredere.

Alexandru

Alexandru

Respectul meu, d-le dr. Bejinariu Catalin! Am avut onoarea sa fiu tratata de dumneavoastra. Va multumesc pentru grija cu care m-ati tratat.

Mia

Mia

Cel mai bun doctor!

Adrian

Adrian

Dr Bejinariu este un om minunat,cu suflet mare,profesionist de mare calitate.Multumesc lui Dumnezeu ca l-am cunoscut.Ii urez sa aibe in continuare drumul deschis catre afirmare si,cu perseverenta sa va reusi in toate.

Elena

Elena

Un medic de nota 10, la fel și meseria pe care o îmbrățișează cu multă dragoste, mult succes domnule doctor în această minunată arta a medicinei!

Simona

Simona

Rar mai vezi printre medicii tineri atata dorinta de a ajuta un bolnav, de a-l trata frumos, cu grija si de a dori sa-l vada vindecat cat mai repede. Multumesc din suflet pentru cum am fost ingrijita de acest medic si ma bucur ca din experienta lui incearca sa impartaseasca cu drag si altor rezidenti, pe care ii formeaza dupa chipul si asemanarea dumnealui. Inca o data FELICITARI si multa sanatate acestui minunat medic, care stie sa fie in primul rand OM!

Mirela

Mirela